• Beurer BF700
  • Beurer BF700
  • Beurer BF700

Beurer BF700

Beurer BF700 er en markeds bedste og mest populære kropsanalysevægte. BF 700 har automatisk brugergenkendelse, som gør hverdagens brug meget lettere og hurtigere at benytte. Vægten er udført i elegant sort glas med 4 smalle elektroder i flot børstet stål. Udover et flot design indeholder BF700 også Bluetooth, som gør det muligt at overfører vægtens data direkte til din smartphone. På den måde kan du altid holde styr på din kropsmålinger både i hjemmet og på farten – og dine data er altid let tilgængelige.

Produktinformation

Pris: 399 kr.

KØB HER!

Vægten måler:

  • Vægt
  • Kropsfedt %
  • Kropsvæske %
  • Muskelmasse
  • Knoglemasse
  • Body Mass Index (BMI)

Relaterede produkter


Caso BS1
Fra 439,-Tanita RD901
Fra 1.699,-

Video om Beurer BF700


Tænk – Bedst i test (Review)

Forbrugerrådet Tænk udfører nogle af landets bedste og mest anerkendte test på tværs af mange forskellige produkter. Hos Kropsanalysevægt.dk er vi glade for at kunne præsentere jer for Tænk’s testvinder Beurer BF700.

Beurer BF 700 vinder bedst i test på grund af følgende udtalelse fra Tænk:
“Beurer BF 700 opnår Bedst i Test. Vægten har mange ekstrafunktioner. Den tilhørende app er let og nem at bruge. Vægten har en stabil bluetooth-forbindelse, men tillader dog kun én bruger pr. mobiltelefon. Kropsfedtanalysen ligger på gennemsnittet.” Kilde: Tænk

Brugergenkendelse

Kropsanalysevægten fra Beurer er bygget med brugerkendelse, som betyder at vægten automatisk husker og godkender op til 8 brugere. Det gør det nu muligt at skabe resultater sammen med både venner, kæreste og familie. Beurer BF700 indeholder 5 aktivitetsniveauer, som fortæller vægten hvor aktiv en hverdag de enkelte brugere har.

Bluetooth

Beurer BF700 bruger bluetooth teknologien Bluetooth®SMART, som gør livet med en kropsanalysevægt og muligheden for at holde styr på kropsmålinger meget lettere. Beurer gør det nu muligt for alle brugere, at have data med på farten. Du skal blot koble Beurer BF 700 til din Beurer Healt Manager app og så er du godt kørende.

OBS: Vægten benytter som nævnt ovenfor Bluetooth Smart. Det betyder at vægten kun fungerer optimalt i sammenspil med en nyere smartphone eller tablet.

Beurer BF 700 – Apps

Kropsanalysevægten kan benyttes med to forskellige apps fra Beurer. App ved navn Beurer Healt Manager er den komplette app til måling af din sundhed og krop. Derudover har Beurer udviklet app’en Beurer Body Shape, som fungerer som personlig træner og guider til en sundere og bedre livsstil. Begge apps kan downloades i både AppStore og Google Play.

Yderligere information om Beurer BF700

Måleenheder: Kg / lb / st.
Nøjagtighed for kropsmålinger: 0,1%
Nøjagtighed for kropsvægt: 100g.
AMR/BMR kalorie display.
Max vægt: 180 kg.
Hukommelse: Op til 8 personer.

Produkt mål: 30 x 30 x 2,3 cm
Produkt vægt: 2,4 kg
Inkl. 3 stk. AAA batterier.
Hurtig opstart.
Automatisk slukning.
5 års garanti.