Beurer BF700

Beurer BF700 er en markedets bedste og mest populære kropsanalysevægte. BF 700 har automatisk brugergenkendelse, som gør hverdagens brug meget lettere og hurtigere at benytte. Vægten er udført i elegant sort glas med 4 smalle elektroder i flot børstet stål. Udover et flot design indeholder BF700 også Bluetooth, som gør det muligt at overfører vægtens data direkte til din smartphone. På den måde kan du altid holde styr på din kropsmålinger både i hjemmet og på farten – og dine data er altid let tilgængelige.

Produktinformation

Pris: 395,-

KØB HER

Vægten måler:

 • Vægt
 • Kropsfedt %
 • Kropsvæske %
 • Muskelmasse
 • Knoglemasse
 • Body Mass Index (BMI)

Relaterede produkter


Caso BS1
Fra 439,-Tanita RD901
Fra 1.699,-

Video om Beurer BF700


Tænk – Bedst i test (Review)

Forbrugerrådet Tænk udfører nogle af landets bedste og mest anerkendte test på tværs af mange forskellige produkter. Hos Kropsanalysevægt.dk er vi glade for at kunne præsentere jer for Tænk’s testvinder Beurer BF700.

Beurer BF 700 vinder bedst i test på grund af følgende udtalelse fra Tænk:
“Beurer BF 700 opnår Bedst i Test. Vægten har mange ekstrafunktioner. Den tilhørende app er let og nem at bruge. Vægten har en stabil bluetooth-forbindelse, men tillader dog kun én bruger pr. mobiltelefon. Kropsfedtanalysen ligger på gennemsnittet.” Kilde: Tænk

Brugergenkendelse

Kropsanalysevægten fra Beurer er bygget med brugerkendelse, som betyder at vægten automatisk husker og godkender op til 8 brugere. Det gør det nu muligt at skabe resultater sammen med både venner, kæreste og familie. Beurer BF700 indeholder 5 aktivitetsniveauer, som fortæller vægten hvor aktiv en hverdag de enkelte brugere har.

Bluetooth

Beurer BF700 bruger bluetooth teknologien Bluetooth®SMART, som gør livet med en kropsanalysevægt og muligheden for at holde styr på kropsmålinger meget lettere. Beurer gør det nu muligt for alle brugere, at have data med på farten. Du skal blot koble Beurer BF 700 til din Beurer Healt Manager app og så er du godt kørende.

OBS: Vægten benytter som nævnt ovenfor Bluetooth Smart. Det betyder at vægten kun fungerer optimalt i sammenspil med en nyere smartphone eller tablet.

Beurer BF 700 – Apps

Kropsanalysevægten kan benyttes med to forskellige apps fra Beurer. App ved navn Beurer Healt Manager er den komplette app til måling af din sundhed og krop. Derudover har Beurer udviklet app’en Beurer Body Shape, som fungerer som personlig træner og guider til en sundere og bedre livsstil. Begge apps kan downloades i både AppStore og Google Play.

Yderligere information om Beurer BF700

Måleenheder: Kg / lb / st.
Nøjagtighed for kropsmålinger: 0,1%
Nøjagtighed for kropsvægt: 100g.
AMR/BMR kalorie display.
Max vægt: 180 kg.
Hukommelse: Op til 8 personer.

Produkt mål: 30 x 30 x 2,3 cm
Produkt vægt: 2,4 kg
Inkl. 3 stk. AAA batterier.
Hurtig opstart.
Automatisk slukning.
5 års garanti.

Spørgsmål angående Beurer BF700

Vi oplever at flere kunder/brugere har spørgsmål angående kropsanalysevægten Beurer BF700. Derfor har vi her lavet en liste over de mest hyppige spørgsmål og kommet med vores besvarelser:

Problemer med at oprette forbindelse til vægten

Kropsanalysevægte er meget følsomme maskiner og dette gælder også Beurer BF700. Det er derfor utrolig vigtigt, at du tilslutter vægten korrekt. Nedenfor har vi lavet en guide til den rigtige tilslutning af BF700:

Først sletter du appen på din smartphone
Genstart nu din smartphone
Tænd din smartphone igen og geninstaller din app
Reset nu din Beurer BF700 på bagsiden af vægten
Tænd for Blutooth (Det er vigtigt at ingen andre enheder med bluetooth er aktive i nærheden)
Start nu appen på din smartphone og følg vores guide

 1. Gå ind i indstillinger
 2. Find menupunktet ”enheder/apparater”
 3. Tilføj nu vægten BF700
 4. Tilføj nu ønskede brugere
 5. Tilføj her aktivitet, initialer og følg appens guide

Når du er tilføjet korrekt i appen, vil din smartphone bede dig om at stille dig op på Bf700. På den måde kan vægten foretage nye målinger og sikre sig, at hver enkel bruger får de korrekte målinger tildelt fremadrettet.

Sådan sletter du alle målinger på din vægt

Ønsker du at slette alle gamle målinger samt brugerdata, så er det muligt igennem følgende guide:
Først skal du tænde vægten og derefter holde Reset knappen inde i cirka 3 sekunder. Der vil her vises DEL på displayet i nogle sekunder og herefter er alt data nulstillet på vægten.

Vægten vil ikke genkende min bruger

Som nævnt tidligere, så er Beurer BF700 en meget følsom vægt og det er derfor altafgørende, at opsætning gøres korrekt. Oplever du at din vægt pludselig ikke vil genkende dig mere, så kan de skyldes flere ting – dog er dette eksempel det mest hyppige. Din Beurer BF700 er tilsluttet Beurer appen HealthManager og din personlige bruger. Hvis en person uden bruger går på vægten, kan det forvirre BF700’s følsomme maskine og dermed ”glemme” din bruger.

Med vores guide nedenfor kan du igen komme på rette spor og få din Beurer BF700 op at køre igen:

 1. Tænd din HealtManager app på din smartphone
 2. Åben indstillinger/settings i appen og gå til My Devices
 3. Tryk nu på BF700 og din smartphone vil søge efter vægten
 4. Tryk her på Beurer BF700
 5. Alle brugere som er tilknyttet vægten vil nu blive vist
 6. Tryk på dine initialer og tryk på User Assignment
 7. Hop nu på vægten og lav en måling
 8. Vægten vil nu vise dine initialer og vil nu genkende dig

Min Beurer BF700 viser FULL på displayet

Beurer BF700 har indbygget hukommelse, som kan lagre op til 30 målinger. Når denne hukommelse er opbrugt, vil vægten vise FULL.

Kan BF700 bruges uden HealthManager appen

Det er muligt at bruge Beurer BF700 uden at tilknytte dig appen HealthManager. Der er dog mange af de smarte funktioner, som går til spilde uden brug af appen. Ønsker du at registrere fedtprocent og andre kropsværdier, så kræves det, at oprette en bruger i appen HealthManager.