Disse 4 ting skal du have styr på hvis du ønsker mere muskelmasse

Nogle mennesker har nemt ved at tage på i muskelmasse, mens det for andre kan være rigtig svært. Det kan både have noget at gøre med din træning, kost og øvrige livsstil, men også i hvor høj grad du er generisk eksponeret for at tage på i muskelmasse.

Hvis du ønsker at opbygge muskelmasse effektivt, er der særligt 4 ting du skal have styr på. Det er henholdsvis din træning, kost, søvn og restitution

Træning er selvsagt vigtigt når det handler om at opbygge mere muskelmasse. Her er det særligt styrketræning med vægte eller egen kropsvægt der skal være i fokus.

Din kost er mindst ligeså vigtig som din træning. Hvis du spiser for lidt eller forkert er det næsten ligegyldigt hvor meget du træner, så vil du ikke se det resultat du ønsker.

Søvn og restitution hænger lidt sammen. Det er vigtigt du får den rette mængde søvn for at dine muskler kan restituere det de skal. Ligeledes er restitutionsperioden mellem hver træning vigtig for, at dine muskler får tid og ro til at vokse.

Ønsker du at opbygge muskelmasse effektivt, kan det være en god idé at bruge en personlig træner. En personlig træner vil kunne hjælpe dig med et skræddersyet træningsforløb, hvor der tages højde for dig som person, dine mål og den livsstil du lever.

Hvis du går i gang med muskelopbygning og gerne vil følge udviklingen, kan du løbende måle din muskelmasse med en kropsanalysevægt. En god Kropsanalysevægt kan måle ting som vægt, kropsfedt %, Kropsvæske %, muskelmasse, knoglemasse og BMI.

En god Kropsanalysevægt er en god investering såfremt du ønsker at arbejde seriøst og målrettet med din muskelopbygning. Du behøver ikke blive ruineret for at købe en Kropsanalysevægt. Den bedste på markedet fra Beurer, model BF700 ligger til blot 399 kr. og kan måle alle de ting du har behov for.