Garmin Index Smart
Scale

Garmin Index Smart Scale er en af Garmin’s nyeste produkter til kunder, som ønsker en sundere livsstil og mulighed for egenkontrol i form af kropsmålinger. Garmin Index er en såkaldt kropsanalysevægt også kaldt smart vægt. Med en Vægt fra Garmin har du mulighed for at opnå større indsigt i din krops sundhed og samtidig udsmykke dit badeværelse med en elegant og stilren badevægt.
 
Produktinformation

Pris: 1.068 kr.

KØB HER!

Vægten måler:

  • Vægt
  • Kropsfedt %
  • Kropsvæske %
  • Muskelmasse
  • Knoglemasse
  • Body Mass Index (BMI)

Relaterede produkter


Caso BS1
Fra 439,-Beurer BF700
Fra 449,-


Tanita RD901
Fra 1.699,-

Video om Garmin Index Smart


Produktinformation

Garmin Index Smart Scale

Garmin Connect

Garmin Index Smart Scale giver mulighed for integration i gennem både Wifi, Bluetootg og ANT+ og dette har resulteret i et hav af muligheder. Du kan med en af disse trådløse forbindelse synkronisere din vægt med app’en Garmin Connect. Åben nu din computer eller smartphone og få indsigt i data omkring din krop og træning, som du aldrig før troede var muligt. Garmin Index Smart Scale kan registrere og genkende op til 16 personer, som vil få uploadet data automatisk til deres personlige Garmin Connect konto hver gang du har været på vægten.

Garmin Index – Opnå bedre træningsresultater

Garmin har igennem mange år udvikler produkter, som har til hensigt at gøre verdens befolkning sundere og muligheden for at tracke og måle på din resultater. Dette har også endt ud i et bredt udvalg af udstyr og produkter, som kan hjælpe kunden på netop deres aktivitetsniveau.

Men mulighederne for tracking af aktive indsats stopper ikke her – visse andre Garmin produkter kan nemlig også forbindes med Garmin Index Smart Scale. På den måde kan vægten få indblik i hele din livscyklus og forbedre dine resultater og giver bedre information. Garmin Index kan forbindes med mange af Garmin’s nyeste ure og cykelcomputere.

Garmin Index Smart Scale lig med større indsigt

Garmin har udviklet deres kropsanalysevægt til at type mennesker – lige fra den professionelle sportsudøver, den aktive motionist eller personer som bare ønsker indsigt i deres sundhed. Den bredde målgruppe stille høje krav til vægten og mulighederne for at præsentere forskelligt data. Garmin Index Smart Scale er derfor udviklet til at give målinger på mange niveauer og du kan altid få indsigt i dine fremskridt og resultater.

Vægten laver målinger på tværs af hele kroppen, så man sikre sig, at alt data er på plads og du som kunde får den indsigt du ønsker. Garmin Index kan lave måling på følgende: kropsvægt, BMI, kropsfedt, vandprocent, knoglemasse og muskelmasse.

Yderligere information om Garmin Index Smart Scale

Display: Ekstra stort LCD-display.
WIFI (understøtter 2.4Ghz WLAN)
Måleenheder: (lbs, kg, st)
Op til 16 personprofiler
Fysiske mål: 350 x 310 x 30 mm. (BxHxD)
Batterilevetid: Op til 9 måneder, bruger 4 AA-batterier
Egen vægt 2,8 kg.
Vægtgrænse: 181,4 kg
ANT+

Find vejledning og han information hos Garmin her.