Garmin vægte


Garmin vægt

 

Få styr på din kropsvægt med en Garmin vægt

Garmin har kastet sig ud i at lave en badevægt på trods af, at de er kendte for at lave GPS udstyr i verdensklasse. De seneste år har de også produceret cykelcomputere og fitnessure. En Garmin badevægt er dog ikke en almindelig én af slagsen – det er nemlig en smartvægt. Den kan altså give målinger af blandt andet kropsfedt, vandprocent og knoglemasse, og den arbejder sammen med Garmin Connect på din smartphone, så du altid er opdateret om din krops sundhed. En Garmin vægt er altså toptunet og produceret med tidens teknologier for øje, og så kan den anvendes sammen med deres fitnessure og cykelcomputere.

Derfor skal du vælge en Garmin Scale

Hvis du er i gang med et vægttab ved blot at gå meget op i motion og fitness er en badevægt fra Garmin et oplagt valg. Du kan nemlig analysere dine samlede resultater, få kurver og diagrammer over din vægt, fedtprocent, muskelmasse og meget andet. Det er en utrolig værdifuld funktion – særligt hvis du er i gang med et vægttab. Kombiner din træning med en badevægt fra Garmin samt deres ur eller aktivitetsmåler, så du kan danne dig et overblik over, hvor mange kalorier du forbrænder, og hvordan din vægt, fedtprocent og muskelmasse ændrer sig i forhold til din træning.

Sådan fungerer det

Det lyder måske en smule surrealistisk at en vægt kan måle alle ovenstående faktorer i din krop, men det er ikke magi – det kan rent faktisk godt lade sig gøre. Med en Garmin Index Smart Scale sendes der nemlig helt små og ufarlige strømme op gennem kroppen, og man udnytter, at fedt ikke leder strøm. Men det gør kroppens andet væv og muskler til gengæld, fordi det blandt andet består af vand. Strømmen bevæger sig altså fra den ene fodsål til den anden, og vægten måler derved, hvor meget strøm ’der vender hjem’.

Ingen usikkerhed med en Garmin badevægt

Der er en vis usikkerhed ved disse typer badevægte, som måler fedtprocent, hvorfor du med fordel kan investere i en badevægt fra Garmin, der er kendt for deres topkvalitet. Jo bedre kvalitet vægten er af, jo mindre usikkerhed vil der være i dine målinger. Du kan ydermere – for at få de bedste resultater – veje dig regelmæssigt, så dit sammenligningsgrundlag på dine sundhedstal bliver så troværdige som overhovedet muligt.

Vi sælger også andre mærker, som producerer vægte i topkvalitetet: Beurer, Tanita og Withings.

Garmin vægten giver dig motivation

De fleste mennesker, som elsker at dyrke motion, ved også, at synlige resultater, hvad end det ses i spejlet eller på vægten, er en kæmpe motivationsfaktor for at bibeholde et vedvarende vægttab. En Garmin vægt kan i den grad være med til at give dig blod på tanden, da du hele tiden har tal, kurver og grafer over din sundhed, som du kan optimere og måle på. Desuden er det helt unikt, at vægten snakker sammen med Garmins andre sports – motionsprodukter der kan give dig en helhedsoplevelse, når du dyrker motion, hvorfor det hele vil gå op i en højere enhed.