Tanita vægte


Tanita vægt

Branchens bedste vægte

Tanita vægte er blandt verdenseliten, når vi snakker fedtmåling
og kropsanalyse. Virksomheden har rødder i Japan, hvorfra
de har leveret kvalitets vægte siden 1923. Tanita ønsker
at gøre det muligt for deres kunder, at overvåge eget helbred
i hjemmet og netop derfra stammer deres navn. Tanita betyder på
japansk husholdning. Men der er sket meget siden 1923 og Tanita
levere ikke længere kun produkter til hjemmet. Deres vægte
kommer i mange forskellige prisniveauer og derfor henvender
de sig både til professionelle og private kunder.  

Tanita RD901

Fra 1699,-

Tanita BC 545N

Fra 1495,-

Tanita BC601

Fra 1699,-

Tanita RD953

Fra 1699,-

Tanita SC 330

Fra 13.995,-

Tanita BC 1000

Fra 2999,-

Tanita RD545

Fra 7999,-

Tanita BC 543

Fra 895,-

Tanita BC 351

Fra 1429,-

Tanita MC 780 P MA

Fra 46.375,-

Tanita DC 360 P

Fra 16.599,-

Tanita MC 780 S MA

Fra 43.875,-

Tanita DC 430 SMA

Fra 21.499,-

Tanita DC360S

Fra 13.999,-

Tanita DC 430 PMA

Fra 26.249,-

Hvorfor vælge Tanita

Fokus på kropsanalyse

Tanita skiller sig ud fra deres konkurrenter i denne markedskategori på grund af deres ene fokus på kropsanalyse og kropssammensætning. Mange af deres konkurrenter har fokus på en lang række produktkategorier og kan derfor ikke holde et fokus. Derfor har de overhalet de fleste konkurrenter med en lang række modeltyper, som gør det muligt at leve op til deres mission.

Højeste kliniske nøjagtighed

Tanita’s software er udtænkt og udviklet af den verdenskendte professor Steven Heymsfield. Softwaren er udviklet på St. Luke’s Roosevelt hospitalet fra New York i et sammenspil mellem et stort forskerhold og Steven Heymsfield. I dag anses deres software som en af markeds mest præcise og nøjagtige på markedet og har modtaget en lang række priser.

Japansk kvalitet

Igennem mange års innovation og produktudvikling har Tanita skabt meget høje fremstillingsstandarder. Virksomheden driver alt deres produktion selv og alle deres produkter lever op til internationale kvalitetsstandarder. I 2015 fik Tanita standarden ISO 9001, som er et af verdens stærkeste ledelsesværktøjer til forretningsudvikling og optimering.

Over 20 millioner produkter solgt

Tanita er en af de allerstørste spillere indenfor produkter til kropsammensætning og sundhedsovervågning. Dette har resulteret i over 20 millioner solgte produkter over hele verdenen og gjort Tanita til et kendt brand specielt indenfor kropsanalysevægte.

Tanita vægte med strimmel og fedtprocent

Tanita’s kerneforretning, præcisions skalaer, blev grundlagt i 1923 og har i dag udviklet sig til kropsanalysevægte. På baggrund af mange års forskning, har de kunne sammenkoble forhøjet fedtprocent med hjertesygdomme, visse kræfttyper og diabetes. For at forbygge disse sygdomme lancerede Tanita deres første kropsanalysevægt på det professionelle marked i 1992. De første kropsanalysevægte henvendte sig i starten udelukkende til læger, klinikker og sundhedseksperter.

Med udgangspunkt i den samme teknologi, lancerede de deres første kropsanalysevægt til private i 1994. På den måde har Tanita formået at gøre det muligt, at forbygge eventuelle sygdomme både igennem det professionelle – og private marked. Mange års forskning og erfaring indenfor produktion har udviklet den japanske virksomhed til en af verdenslederen indenfor kropsanalysevægte til både hjemmebrug og erhverv.
Populær vægte fra Tanita: Tanita RD901, Tanita BC545N og
Tanita BC601.

Tanita’s mission

Tanita har en mission og denne mission går ud på at hjælpe folk til at leve et sundere liv. Tilbage i 1990 etablerede Tanita deres ”Best Weight Research & Develepment” afdeling i Tokyo, hvor man lige siden har undersøgt forholdet mellem menneskets vægt og trivsel. Tidligere blev forholdet primært analyseret i mellem medicinske og ernæringsmæssige forhold, men de undersøger også forholdet mellem stress, sociologiske forhold og fysisk aktivitet. Denne forskning har resulteret i vægte med fedtprocent i absolut verdensklasse.

Forklaring & brugeranvisning til Tanita vægt

Har du brug for mere information omkring de fantastiske kropsanalysevægte kan du her finde forklaringer og brugeranvisninger på alle deres modeller.