Withings vægte


 

Familien kan også være med

Withings Scale gør det også muligt for dig at koble op til 8 personer på systemet, så din familie har også rig mulighed for at være med i legen. Hvis du har børn, er vægten særligt ideel, da du har mulighed for at følge med i dine børns sundhedstilstand. På denne måde kan du nemt reagere, hvis der er noget, som giver anledning til bekymring.

Badevægten er yderst fordelagtig at anvende, hvis du mangler motivation og blod på tanden til dit vægttab. Du får mulighed for at dele dine data med kostvejledere, personlige trænere og andet, som med disse data har endnu større mulighed for at hjælpe dig med dit vægttab. Det er samtidig en stor motivationsfaktor for dig personligt, da du får konkrete tal og målinger du kan agere ud fra – den bedste motivation er, når man har noget at forholde sig til og handle ud fra. Du kan også sende data til andre online kost – og sundhedsværktøjer, du bruger.

Ingen usikkerhed med en Withings scale

Hvis du har interesse i at investere i en vægt, der kan måle din fedtprocent, kan du gøre klogt i at vælge en kvalitetsmodel, da usikkerheden på dine data vil være betydeligt mindre. Withings er særligt kendt for sin gode kvalitet, hvilket gør dem til et oplagt valg.
En vægt med fedtmåler kan i høj grad motivere dig og kan give dig data, som du kan bruge aktivt under dit vægttab. Du kan dele disse data med vejledere og trænere, som kan sammensætte de helt rette trænings – og kostprogrammer netop til dig.

Boost vægttabet med en Withings vægt

Hvis du er i gang med et vægttab eller har en drøm om at smide nogle kilo, kan du gøre klogt i at købe det rette gear, der kan være med til at booste vægttabet og din motivation. Med en Withings badevægt har du mulighed for både at måle din vægt og din fedtprocent, så du får et langt mere nuanceret billede af din sundhed. Derudover kan vægten snakke sammen med din smartphone, hvorfor det bliver muligt for dig at følge med i dit vægttab, uanset hvor du befinder dig. Læs videre og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge en vægt fra Withings.

Din smartphone og Withings badevægt gør dig sundere

Du kan fra enhver webbrowser eller fra den gratis smartphone app tilgå målinger fra din Withings vægt. Du kan logge på og se alle data, som er opsamlet af din trådløse vægt – uden tidsbegrænsninger og i fuld fortrolighed. Når du træder op på vægten, måler den automatisk din vægt samt din fedtprocent, og vægten giver dig en række grafiske muligheder for at få et overblik over udviklingen i din sundhedstilstand.

Sådan fungerer en Withings vægt

Det lyder usandsynligt, at en vægt kan måle din fedtprocent, bare ved at du træder op på denne. Men det er rent faktisk sandt nok, for vægten sender en mild og helt ufarlig strøm gennem din krop, som kan måle din fedtprocent. Vægten måler altså, hvor meget strøm ’der vender hjem’ igen, fra den ene fodsål til den anden.

Find andre kvalitetsvægte fra Beurer, Tanita og Garmin hos Kropsanalysevægt.dk