Tilbud!
,

Beurer Hvid Kropsanalysevægt BF 400 (1 stk)

Original price was: 549 kr..Current price is: 349 kr..

Oplev præcis vægtkontrol med Beurer BF 400 kropsanalysevægt der måler fedt, muskelmasse og hydrering for en sundere livsstil. Få det bedste tilbageholdte data.

Køb her

Varenummer (SKU): 10355400195376556 Kategorier: ,

Beurer Hvid Kropsanalysevægt BF 400 er mere end blot en vægt; det er en personlig sundhedspartner, der hjælper dig med at forstå din kropskomposition og støtte dig på din rejse mod et sundere liv. Med sit elegante, klassiske design passer den perfekt ind i ethvert hjem, samtidig med at den tilbyder en række avancerede funktioner, der gør det muligt for dig at få et klart billede af din sundhedstilstand.

Den fremragende præcision i vejemålingerne muliggør en maksimal kapacitet på 200 kg, hvilket gør BF 400 ideel til alle familiemedlemmer. Uanset om du er en atlet, der ønsker at optimere din præstation, eller en travl professionel, der ønsker at holde styr på sine sundhedsmål, vil denne vægt give dig de data, du har brug for. Den registrerer ikke blot din vægt, men tilbyder også dybdegående indsigt i din kropssammensætning, herunder fedtprocent, vandprocent, muskelprocent og knoglemasse.

Med Beurers innovative teknologi kan du nemt følge dine fremskridt over tid. Vægten har muligheden for at gemme op til 10 brugerprofiler, hvilket gør den perfekt til både individuelle brugere og familier. Dette giver hver medlems mulighed for at få personlige målinger og sammenligne resultaterne for at motivere hinanden. Displayet er klart og letlæseligt, så du hurtigt kan afkode dine resultater, og den skridsikre overflade sikrer, at du altid står sikkert, når du træder på vægten.

Indstillingen af ​​vægten er hurtig og nem, hvilket gør det til en fryd at bruge den dagligt. Det intuitive betjeningspanel gør det let at navigere mellem de forskellige målinger, således at du kan få den information, du har brug for, på et øjeblik. Enheden slukker automatisk for at spare på batteriet, hvilket gør den både praktisk og miljøvenlig.

Det er ikke kun teknologien, der gør denne vægt unik; det er også fokus på brugeren. Beurer BF 400 er designet med en helhedsorienteret tilgang til sundhed, og denne vægt hjælper dig med at forstå, at sundhed handler om mere end blot tallet på skalaen. Det handler om at finde balance i dit liv og motivere dig selv til at tage informerede valg.

Uanset om du træner til et maraton, ønsker at tabe dig, eller blot ønsker at bevare din nuværende vægt, giver Beurer Hvid Kropsanalysevægt BF 400 dig værktøjerne til at træffe de bedste beslutninger. Det er et skridt mod en sundere livsstil, et værdifuldt redskab i din personlige sundhedsrejse, og en trofast ven, der altid er klar til at hjælpe dig med at nå dine mål. Invester i din sundhed i dag og oplev, hvordan Beurer kan støtte dig på din vej mod velvære og balance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beurer Hvid Kropsanalysevægt BF 400 (1 stk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.